.
Metejoor
woensdag 9 maart 2022

Metejoor: “Ik had altijd gedacht dat het publiek dit niet zou pikken”

Hij zong de nummers met zijn zus

Maar liefst 45 keer stond Metejoor afgelopen zomer op een podium ergens in Vlaanderen. 44 keer daarvan werd hij vergezeld door zijn zus Lisa als achtergrondzangeres. Een gouden duo als je het ons vraagt want de twee klinken fantastisch samen. En dat vond ook het aanwezige publiek.

“Ik heb met ‘Rendez-Vous’ een nummer gemaakt met Emma Heesters en ook ‘1 op een miljoen’ zette ik met een Nederlandse zangeres op plaat. Als zij niet beschikbaar zijn om op te treden met mij, dan schakelen we mijn zus in. Ik heb altijd gedacht dat het publiek dit niet zou pikken, maar blijkbaar vinden ze het minstens even fijn om broer en zus samen te horen zingen. Ik vermoed omdat onze stemmen zo goed blenden”, vertelt Metejoor aan Primo.

Lisa en Joris zijn ondanks dat ze tegenpolen zijn, ook twee handen op één buik. “Lisa is iemand die de dag neemt zoals hij komt. En wanneer haar agenda het toelaat een ganse dag op de bank kan hangen. Ik daarentegen kan nog geen uur stilzitten. Bovendien begin ik dan gelijk alweer te piekeren over welke acties ik moet ondernemen de komende week om over tien jaar nog steeds op een podium te staan. Ik ben fanatiek en mijn zus eerder relaxed. Wij zijn gewoon yin en yang.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor