.
Metejoor
zondag 19 juni 2022

Metejoor: “Ik had alleen medelijden met haar”

Hij kwam ten val met zijn fiets

Wie Metejoor de komende weken ziet optreden zal merken dat de zangen in het gips zit. Hij werd enkele weken omver gereden op zijn fiets en hield er een gebroken pols aan over. Het was even schrikken voor de zanger, maar kwaad was hij niet.

“Toen ik het meisje dat me had aangereden zag uitstappen uit haar auto was ze helemaal overstuur. Ze was echt volledig over haar toeren en ik had best wel wat medelijden met haar. Ze wist ook meteen wie ze had aangereden en was daar echt niet goed van”, zegt Metejoor in Primo.

Een momentje waarop Metejoor toch eens hevig heeft gevloekt. Maar dat doet hij wel vaker. Zoals de moment waarop hij weer eens iets is kwijtgeraakt.

“Ik speel voortdurend dingen kwijt. Of als iets niet lukt. Als ik me kwaad maak, is het meestal op mezelf. Nooit op anderen. Ik word niet makkelijk kwaad op andere mensen. Behalve op mijn zus Lisa. In onze jonge jaren hadden we vaak ruzie. Vreemd toch? Dat je vooral kwaad wordt op de mensen die je graag ziet en die dicht bij je staan?”

Metejoor is altijd een heel erg bezige bij, want anders wordt hij heel onrustig. “Niet dat ik me schuldig voel als ik niets doe, maar ik vind het zeer moeilijk om thuis tot rust te komen.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor