.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
donderdag 8 juni 2023

Metejoor: “Ik ben toen gaan overgeven in het toilet van emotie”

Hij heeft even de knop omgedraaid

De carrière van Metejoor mag dan wel lopen als een trein, toch heeft Joris Van Rossem hard moeten knokken om te staan waar hij vandaag staat.

Zo moest hij niet alleen opboksen tegen de stress die hij had, maar ook om airplay te krijgen op radiozenders en moest hij ook nog eens de coronaperiode zien te overleven als artiest.

Zo had hij ook onder meer de pech dat de release zijn single ‘Hoe kon ik zo dom zijn’ met zes weken werd uitgesteld doordat die anders zou gelanceerd worden ten midden van de zaak Eveline. De single mocht niet overkomen als sneer naar de betrokken BV’s.

Maar gedurende zijn carrière moest Metejoor ook afscheid nemen van een paar mensen. Zo overleed één van zijn beste vrienden in 2017 en verloor hij ook zijn opa net tijdens zijn optreden van ‘The Voice’.

“Ik kwam van mijn grootvader, na een lang en leuk gesprek. Toen ik arriveerde, belde mijn vader. Opa wilde afscheid nemen. Het ging zo rap. We hebben nog even gesproken via FaceTime en dan sliep hij in. Tijdens dat gesprek zeiden ze in mijn oortje dat ik aan de beurt was. Ik heb de knop omgedraaid, heb opgetreden maar daarna ben ik naar de wc gespurt om over te geven”, bekent Metejoor in zijn docureeks en lezen we in Gazet van Antwerpen.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor