.
Metejoor
zaterdag 17 september 2022

Metejoor “Ik ben soms wat te empathisch”

Hij maakte er zijn job van

Faalangst, we hebben er allemaal wel eens last van gehad, en we weten allemaal dat adt een grote invloed kan hebben op ons leven en onze prestaties die we leveren. Wie daar ook vaak en veel last van had is zanger Metejoor.

“Voor elk examen lag ik wakker, toen ik mocht voetballen op en hoger niveau, blokkeerde ik, ik durfde jarenlang niet op een podium staan, hoe graag ik ook zong. Daarom dat ik het zelf zo graag anders wilde doen, want hoewel ik lang niet kon wachten om van school af te zijn, werd ik toch leerkracht LO”, vertelt Metejoor in Billie.

Joris wilde niet dat één kind op school zich even slecht zou voelen als hij deed in zijn lagere schooltijd. “Ik werd zelden kwaad op de groep en mijn voelsprieten stonden ook altijd uit. Ik ben heel empathisch, soms wat té. Maar ik werk eraan”, lacht hij.

Als een kind wilde praten of zijn hart luchten, dan kon die altijd bij meester Joris terecht. En dat bracht hem naar een nog andere job.

“Zo ben ik uiteindelijk leerlingenbegeleider geworden. Als een ouder dan tegen je zegt, met tranen in de ogen, dat je het leven van hun kind hebt veranderd, gewoon door te luisteren en er te zijn, dan geeft dat een ongelofelijk gevoel.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor