.
Metejoor
zaterdag 26 februari 2022

Metejoor heeft een nieuwe single klaar: Mijn mama stond op 1 in de hitparade

Ze scoorde een grote hit

Enkele weken geleden liet Metejoor zijn allernieuwste single los op Vlaanderen. Het nummer kreeg ‘Dit is wat mijn mama zei’ als titel mee en is meteen een ode aan zijn eigen moeder. Hij maakte het nummer bekend met zijn een filmpje van zijn eigen mama, en dat werd meteen een hype op TikTok.

Want dankzij en oproep van de zanger doen ook op TikTok mama’s mee met hun kinderen. “Mijn mama is een heel warme dame, maar ook een zenuwpees tot en met. Ze wil altijd goed doen voor iedereen. Het is zot, maar als ik op straat loop met haar, dan denken mensen dat ze mijn zus is. Dus of ik zie er ouder uit, of zij lijkt gewoon jong”, lacht Joris in Tv Familie.

Wat velen niet weten dat is dat Joris’ mama ooit zelf nog zangeres is geweest. Zo zong ze de reclametune in van Royco Minute Soup en stond ze eind het jaar 2000 op nummer 1 bij Radio Donna. “Mijn mama, zus en ik kochten in die periode een cd in de supermarkt. We kwamen thuis en speelden die cd af. Het laatste nummer was ‘This is Your Life’ van mysterious woman. Toen kwam mama in de living en zei: ‘Dat ben ik!’”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor