.
Metejoor
woensdag 5 april 2023

Metejoor eindelijk hiervan verlost

“Blij en fier dat ik de moed heb gevonden”

Met een eindeloos enthousiasme bestijgt hij de Vlaamse podia. Metejoor treedt ondertussen overal op, zowel voor een klein als voor een groot publiek. Maar ooit was dit anders.

In het verleden had Metejoor last van faalangst, waardoor hij zijn zangtalent niet durfde te tonen. “Ik ben blij én fier dat ik de moed heb gevonden om mijn droom volop te kunnen leven. Ik ben echter niet arrogant of verwaand geworden”, geeft hij mee in TV Familie.

Toch is hij super trots op wat zijn team en hijzelf tot nog toe bereikt hebben. “Een voorbeeld is dat ik vroeger bang was voor grote evenementen of nieuwe locaties, maar nu volop geniet van de kansen die mij worden aangeboden. Ik vind het geweldig dat Nederland ook langzamerhand enthousiast wordt over Metejoor”, onthult hij in TV Familie.

Binnenkort ligt ook zijn eigen kledinglijn in de winkels van e5. Hij zal zelf ook gans de zomer te zien zijn in zijn eigen collectie.

“Op het podium zul je niet om mij heen kunnen kijken. Mensen zullen misschien wel zeggen: ‘Heeft die nu weeral hetzelfde aan?’”, maar dit zullen dus stukken zijn uit zijn eigen kledinglijn.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor