.
Metejoor
donderdag 30 juni 2022

Metejoor: “Dat zorgt alleen maar voor miserie”

Hij zou het waarschijnlijk niet kunnen

Dames, we moeten u teleurstellen maar Metejoor is al eventjes geen vrijgezel meer. De zanger is al 4 jaar samen met zijn partner Britt en de twee zijn heel gelukkig samen. Toen Joris, want zo heet Metejoor echt, nog vrijgezel was, heeft hij wel van het leven geprofiteerd, maar dat is nu voorbij.

“Aan overspel en dat soort dingen doe ik niet mee. Dat zorgt alleen maar voor miserie; Voor de rest moet iedereen maar doen waar hij zin in heeft. Zo lang het maar met wederzijdse toestemming gebeurt”, lacht hij in Primo.

Vier jaar een relatie hebben, dat is tegenwoordig niet niks meer. De band tussen Joris en Britt is heel sterk en zij heeft de groei van zijn carrière van heel dichtbij meegemaakt.

“Toen we een relatie begonnen, kende niemand Joris van Rossem of Metejoor. Ons leven is helemaal veranderd en ik heb veel respect voor de manier waarop Britt daarmee omgaat. Ik geef eerlijk toe dat ik mezelf die vraag soms stel: ‘Zou ik dat op dezelfde manier kunnen mocht mijn partner plots beroemd worden?”

Britt moet haar vriend Joris met heel Vlaanderen delen en dat is niet altijd even makkelijk. “Maar het is een ontdekkingstocht die we samen afleggen. En Britt is een heel sterke vrouw. Chapeau. Ik weet niet of ik het zou kunnen. Ze gunt het me helemaal.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor