.
Metejoor en Berre
vrijdag 30 september 2022

Metejoor bekent: “Mijn hoofd is een zottenkot”

Hij kreeg nu pas de diagnose

Tot vorig jaar probeerde Metejoor zijn twee jobs nog met elkaar te combineren. Zo was hij niet alleen zanger, maar ook leerlingenbegeleider op de school waar hij werkte. Nadat zijn muziekcarrière pijlsnel vooruitschoot, besloot hij om zijn job op te zeggen.

“En dat was met pijn in het hart. Maar wanneer ik nu vanop het podium al die kinderen voor ons zie staan, de liedjes meezingend die voor mij zoveel betekenen en nu voor hen ook, dan is dat het mooiste wat er is, en dan denk ik dat ik hier evengoed iets kan betekenen voor hen”, klinkt het in Billie.

Werken als leerkracht en leerlingenbegeleider heeft Joris niet alleen veel dankbaarheid van de leerlingen opgeleverd, maar ook nog iets anders heel moois: zijn partner Brit.

Joris is altijd een heel actief persoon geweest vol energie. Nooit eerder viel het woord ADHD, tot vorig jaar. Plots zei de dokter tegen Joris: “Ik kan het je nu wel zeggen, je hebt ADHD. We gaan dat niet testen, we gaan uw heerlijke brein niet beteugelen, wees gewoon wie je bent.”

En Joris kan alleen maar bevestigen. “Mijn hoofd is ook echt een zottenkot en ik speel alles kwijt. IK ben een onstuitbare bal energie. En ik vind het heel lief wat mijn dokter zegt, maar ik vraag me toch af wie ik zou zijn met medicatie.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor