.
Merol
vrijdag 31 december 2021

Merol belandde na een dronken avond bij haar buurman in bed

Ze is niet om wat alcohol verlegen

Zangeres Merol was in Vlaanderen vooral gekend omwille van haar controversiële nummers als ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Foefsafari’. Ondertussen heeft ze laten zien dat ze niet alleen goed muziek kan maken en kan zingen, maar dat ze ook behoorlijk slim is. Dat bewijst ze door het goed te doen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Waar ze in Nederland slechts 2 afleveringen overeind bleef, deed ze het in Vlaanderen meteen beter en stootte ze door naar de finaleweken.

Merol oogt heel sympathiek en vrolijk tijdens de uitzendingen van de quiz, maar naast de vrolijke en sympathieke meid is ook een ondeugend, rebels kantje te zien. Merol houdt erg veel van uitgaan en is niet om wat alcohol verlegen. Een nachtje dronken worden, is dus niet onbekend voor de zangeres.

En daarover vertelt Merol een sappig verhaal in Humo. “«Ik was thuisgekomen, naar bed gegaan, en vervolgens in m’n slaap weer opgestaan en een verdieping hoger bij de buurman in bed gekropen. Ik kende hem gelukkig wel, zodat het geen onveilige situatie was, maar toch… Het is wel een beetje een zorgwekkend verhaal, niet? Maar net zo goed kan ik er wel nog altijd uitbundig om lachen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Merol

Meer Over:

Merol