.
News Image

Ment start met ontbijtshow

Het programma zal veel positiviteit bevatten.


Ment start vanaf nu maandag 19 november met een ontbijtshow, laat de zender weten via hun webstek die in een nieuw kleedje zit. Presentatoren Anneke van Hooff en Frederik Geeroms zullen dus vroeg uit de veren moeten, want het ontbijtprogramma loopt iedere weekdag van 7 tot 10 uur. In de kerstvakantie is er wel een pauze.



Het wordt vooral geen saai nieuwsprogramma, maar de actualiteit wordt niet uit de weg gegaan. De muziek blijft uiteraard primeren, maar er is zeker meer dan dat alleen.

Anneke van Hooff en Frederik Geeroms gaan op zoek naar het positieve nieuws in de media en ook opvallend nieuws wordt gebracht in ‘Zeg da het nie waar is’. De sociale media van de artiesten wordt ook op de voet gevolgd. Ook het showbizznieuws en nieuws uit de lifestylewereld volgt de Ment Ontbijtshow minuut na minuut.



Op donderdag is er even over 9 uur een blokje over gezondheid en op vrijdag komt na 8 uur Dean langs om te vertellen wat hem in de afgelopen week in het nieuws aansprak.



Wie niet kan kijken naar Ment Tv heeft ook de mogelijkheid om te luisteren via de vernieuwde website menttv.be of via de app op de mobiele telefoon.



(Nico Vanaken)