.
Melissa Hendrikx
zondag 29 mei 2022

Melissa Hendrikx: “Ik ben in huilen uitgebarsten”

“Dat ze mij contacteerden, vond ik al een mooi compliment”

De VTM-soap 'Familie' blijft op weekdagen één van de best bekeken avondprogramma's. Erin acteren is een droom voor veel beginnende acteurs en actrices. Voor Melissa Hendrikx werd die droom recent werkelijkheid: zij speelt voortaan de rol van Sterre. In TV Familie lezen we meer over hoe dat in z'n werk ging.

Sterre is in de reeks een jonge studente die verblijft in het studentencomplex. Door haar zwarte make-up en gothic klederdracht hangt er een sfeer van mysterie rond het personage.

Melissa Hendrikx sprong bij de productie in het oog door haar eerdere rol in '#LikeMe', waarin ze een sterk gelijkend personage neerzet dat ook donkere make-up draagt.

Toen ze een mail kreeg met de vraag of ze zich wou inschrijven voor de casting van 'Familie', twijfelde Melissa geen moment. “Dat ze mij contacteerden, vond ik al een mooi compliment”, zegt de jonge actrice.

Na haar auditie volgde wat later het verlossende telefoontje: Melissa had de rol te pakken. “Ik kon het eerst niet geloven. En toen kwamen dus die tranen, van blijdschap en ontlading”, vertelt ze.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Melissa Hendrikx