.
Megan Desaever uit Temptation Island
donderdag 9 februari 2023

Megan Desaever praat mond voorbij, Vlaanderen lacht

Dat had ze niet moeten doen

Toen ex-Temptation Island-deelneemster Megan Desaever op televisie vertelde dat ze geen belastingen betaalde op haar werk op ‘OnlyFans’, zal ze zich dat serieus hebben beklaagd. Nog geen 24 uur later stond de belastingcontrole aan haar deur en loopt er nu een gerechtelijk onderzoek tegen haar wegens belastingfraude.

Maar ondanks dat is Megan wel heel gelukkig. Ze is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Dennis Roos. Klein detail: het koppel is amper 5 weken samen. Maar dat belette Megan niet om ‘ja’ ze zeggen op zijn vraag.

Maar het gerechtelijk onderzoek tegen Desaever loopt nog altijd en daar kan ze niet bepaald om lachen. Megan wilde altijd al naar Dubai verhuizen om geen belastingen meer te betalen en vertoeft daar momenteel ook. Zij is daar op zoek naar een appartement.

De stommiteiten van Megan zorgden natuurlijk voor heel wat hilariteit op het internet en op sociale media. “Steek haar verstand in een vogel en dat beest vliegt achteruit”, citeert Tv Familie één van de uitspraken.

Niemand is de deelname van Megan al vergeten in ‘Temptation Island’. Daar kwam ze niet altijd als ze snuggerste over en voor velen is dat overduidelijk nog niet veranderd.