.
Maureen Vanherberghen
vrijdag 2 april 2021

Maureen Vanherberghen straalt in nieuwe PrimaDonna zomer collectie

En zij is niet de enige.

Wat een leuke verrassing: Presentatrice en zangeres Maureen Vanherberghen shows de nieuwe PrimaDonna zomercollectie. Bij PrimaDonna houden ze ervan de klanten te inspireren met herkenbare en authentieke verhalen. En wie past er beter in dat plaatje dan de goedlachse Maureen Vanherberghen? Als zangeres, tv-figuur en presentatrice wil ze een positieve boodschap geven aan andere vrouwen en nam ze plaats voor de camera voor een openhartige babbel. Samen met haar collega, zus en tante deelt deze powerlady haar positieve kijk op leven en lichaam, én welke rol mooie en ondersteunende lingerie daarin speelt.

Maureen: “Door voor de lens te staan in lingerie wil ik aan andere vrouwen laten zien dat het prima is om trots te zijn op je boezem, en dat ook te durven tonen”
Ook binnen de familie zijn gesprekken over body en borsten nooit ver weg. Tante Nancy stimuleerde Maureen als jong meisje al om haar lichaam te omarmen en zich te durven tonen, ook in kleurrijke en gewaagdere outfits. Als grote zus inspireerde Maureen op haar beurt haar zus Mélissa.

Bio van Maureen

Meer Over:

Maureen