.
Maureen Vanherberghen
maandag 1 mei 2023

Maureen Vanherberghen: “Hij dacht dat ik de strenge ging zijn”

Maar ze zijn het alletwee wel eens

Mama of papa worden veranderd je als persoon helemaal. Dat merken ook Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker. Hoewel Sieg altijd heeft gedacht dat Maureen de strenge van de twee zou worden, is vooral Sieg de strengste.

“Ik denk vooral dat we ieder om beurt eens streng zijn. Niet dat het echt nodig is, ze luistert goed. Je kan als ouder niet altijd consequent zijn, maar we proberen dat wel. Ik heb me alleszins nog nooit geschaamd om haar gedrag. Al zal dat ongetwijfeld nog komen”, lacht Maureen in Story.

Maar Maureen zal ook nog vaak om zichzelf moeten lachen of schamen voor zichzelf. Zo stak ze haar haar in brand op ‘Het Gala Van De Gouden K’s’

“Dat was een stom ongeval. Het zag er ook veel spectaculairder uit dan het was. Maar vooral: ik heb er niets aan overgehouden. Of ik niet voorzichtiger geworden ben sinds ik mama ben? Nee, ik ga niet veranderen wie ik ben of wat ik doe.”

Sieg en Maureen denken ook al eens een keertje na over een tweede kind, maar er zijn nog geen concrete plannen. “Bij Nelle hadden we ook geen exact moment geprikt. Je babbelt daarover en dan laat je de natuur zijn gang gaan. We hopen het nu opnieuw op die manier te doen.”

Download onze app voor Android of iOS