.
Maureen Vanherberghen
zondag 5 februari 2023

Maureen Vanherberghen: “Het zal een beetje puzzelen worden”

Het wordt erg druk

Het was groot nieuws toen bekend raakte dat Maureen Vanherberghen binnenkort in ‘Familie’ zal te zien zijn. Daar speelt ze Marlies Kennis, en zij gaat proberen om de moord op Koen Peyskens (gespeeld door Sieg De Doncker) op te lossen.

Hoe lang Maureen in ‘Familie’ te zien zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat het mooi zal staan op haar nu al indrukwekkende CV daar bestaat geen twijfel over.

“De komende maanden zal het puzzelen zijn om een dagje thuis te zijn. Maar zo heb ik het graag, ik prijs me vooral gelukkig dat ik al zo lang mag meedraaien. Ik heb avontuur nodig in m’n leven, en dat zal ik dus ook blijven opzoeken. En ook al zijn veel van m’n dromen nu al vervuld, die ene rol in een musical voor volwassenen blijft toch op mijn wenslijst staan”, droomt Maureen luidop in Dag Allemaal.

Onlangs kwam Maureen nog in het nieuws na een ongelukkig momentje tijdens de uitreiking van de Gouden K’s. Daar stak ze zichzelf bijna in brand.

“Je ziet er niets meer van en ik panikeer niet snel. En dat komt goed van pas in ‘Familie’. Ook nu blijf ik altijd rustig. Voor mijn rol in ‘Familie’ heb ik me laten inspireren door het hoofdpersonage uit de Zweeds-Deense reeks ‘The Bridge’. Zij denkt ook dikwijls in zichzelf om te anticiperen op een volgende zet, eb observeert haar omgeving in stilte. Dat moet mijn personage ook wel doen. Wat ik doe als inspecteur, zal kloppen.”

Bio van Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker