.
News Image

Maureen en Sieg gaan bouwen

Sieg en Maureen beginnen binnenkort aan hun droomhuis.


Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen leerden elkaar kennen op de set van het Ketnet-programma “Helden”. De vonk sloeg over en ondertussen vormen ze een gelukkig showbizzkoppel dat al snel ging samenwonen. En nu zijn ze klaar om een volgende stap te zetten…



“Sieg en ik hebben recent trouwens een stuk bouwgrond gekocht waar we binnenkort ons droomhuis willen neerzetten,” onthult Maureen in Story. “Gezien onze leeftijd is het logisch dat we ook die stap snel willen zetten,” voegt Maureen eraan toe.



Maureen geef toe dat ze nog steeds erg gelukkig zijn met elkaar. “Ik heb écht nog niets ontdekt waaraan ik me erger. Alleen de manier waarop Sieg de was opplooit is niet altijd naar mijn zin. Maar als het dat maar is…” lacht Maureen in het weekblad.



De bouw zal vermoedelijk wel wat vertraging oplopen door de huidige crisis, maar Maureen en Sieg blijven via Skype wel afspreken met de architect om te overleggen. “Iets minder vlot dus. Maar dat geldt voor iedereen,” aldus Maureen in Story. “En de bouw zit toch nog in een heel prille fase.”