.
News Image

Matthias Schoenaerts: “dit was echt een verademing”

De één haat het, de ander kan er best mee leven.


Voor Matthias Schoenaerts was de lockdown echt een verademing. Net voor de coronacrisis zuchtte de acteur nog dat hij niet meer wist wat het woord ‘thuis’ betekende, maar daar bracht de lockdown verandering in. Corona bracht rust in het leven en in het hoofd van Matthias Schoenaerts. Niets moet en alles kan, lezen we in Story. “Voor het eerst in jaren ben ik al vier maanden thuis, en ik geniet,” onthulde de acteur tijdens een interview.



Sinds gisteren is trouwens 'The Old Guard' met Matthias Schoenaerts en Charlize Theron op Netflix te zien. Vrouwelijke strijder Andy (Charlize Theron) leidt een geheim select gezelschap onsterfelijke huurlingen met de mysterieuze gave zichzelf te genezen. Al eeuwenlang beschermen zij de sterfelijke wereld terwijl ze onder de radar proberen te blijven. Wanneer dit team wordt ingehuurd om in Zuid-Soedan een groep ontvoerde schoolkinderen te redden, worden hun bijzondere gaven plotseling blootgesteld.



Het is aan Andy en haar jongste rekruut Nile (Kiki Layne) om de rest van het team te redden én te voorkomen dat anderen hun gaven willen reproduceren en misbruiken. In deze ‘Combat Training’ featurette gaan Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts, Luca Marinelli, regisseur Gina Prince-Bythewood en gevechtscoördinator Danny Hernandez in op de gevechtstraining die de acteurs moesten ondergaan ter voorbereiding op The Old Guard.

Andere topberichten:

Familie is dringend op zoek naar speciale figurant

Nathalie uit Boer Zkt Vrouw haalt uit naar An Lemmens: 'gevaarlijke trend'

Sergio: Ik krijg verontrustende collega's die het niet meer zien zitten

Bio van Matthias Schoenaerts