.
Matteo Simoni
donderdag 16 december 2021

Matteo Simoni nam ingrijpend besluit na Hoe zal ik het zeggen

Hij wou eerst niet dat de grap werd uitgezonden

'Hoe Zal Ik Het Zeggen' is een kijkcijferkanon op VTM. Week na week zitten mensen lachend en ontroerd in hun zetel door de vele grappige en emotionele boodschappen die Jens Dendoncker en zijn team proberen overbrengen naar bekend en onbekend Vlaanderen. Dat het programma ook wel degelijk een impact heeft op de ontvanger van de boodschap, stemt de makers van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen' alleen maar meer tevreden.

Zo namen ze ooit acteur Matteo Simoni beet. Sofie Peeters, de drijvende kracht achter het programma vertelt in Tv Familie over haar ervaringen met BV’s in het programma. “Meestal vinden ze het best grappig. Iemand als Andy Peelman heeft daar weinig problemen mee. Maar Matteo Simoni hebben we toch moeten overtuigen. Hij zat in bloot bovenlijf bij de dokter en dat vond hij was lastig.”

Maar de grap werd een succes met een bijzonder positief resultaat. “Matteo is mede door die opname gestopt met roken. We hadden hem naar de dokter gelokt om zijn longen te checken omdat hij wel eens rookte? Hij had precies veel schrik dat er echt iets scheelde De boodschap was nochtans iets anders. Dat Matteo nooit z’n telefoon opneemt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni