.
Matteo Simoni
zaterdag 12 november 2022

Matteo Simoni naar de gevangenis

“Allemaal best heftig maar ook bijzonder”

De première van de film Zillion ging niet ongemerkt voorbij en ook voor Matteo Simoni waren het drukke tijden. Met zijn rol als Dennis Black Magic toont hij opnieuw zijn acteertalent aan de buitenwereld.

“Als je een rol gaat spelen van iemand die nog leeft, dan moet alles kloppen”, vertelt Matteo Simoni aan Gazet Van Antwerpen. Hij had dit inmiddels al eens meegemaakt toen hij de rol van Rocco Granata speelde in ‘Marina’.

“Los van zijn zwarte kleding en zijn blauw brilletje heeft Dennis Black Magic een zeker attitude die ik ook wilde weergeven”, onthult Matteo Simoni. Om zijn personage beter te leren kennen, trok hij dan ook naar de gevangenis.

“Je spullen afgeven, bezoekers die in tranen uitbarsten als ze hun familielid zien, allemaal best heftig, onthult Simoni aan Gazet Van Antwerpen. Volgens Matteo dus spannend en interessant tegelijk.

Toch vindt hij het ook bijzonder om via zijn job op zo’n plaats terecht te komen. “Voor alle duidelijkheid, ik keur niet alles goed wat Dennis heeft gedaan, maar die rol fascineerde me al lang”, aldus Matteo Simoni.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni