.
Matteo Simoni
donderdag 25 augustus 2022

Matteo Simoni gaat David Attenborough achterna

Binnenkort in de bioscoop.

Niemand minder dan Matteo Simoni zal vanaf 21 september 2022 te horen zijn als stem van Onze Natuur, De Film, de natuurdocumentaire die de Belgische natuur onder de loep neemt en in al haar glorie naar het witte doek brengt. Zo treedt hij even in de voetsporen van sir David Attenborough om ons op het puntje van onze stoelen te houden terwijl prachtige natuurbeelden zich een weg banen naar ons netvlies.

“Ik hou zelf heel veel van natuurdocumentaires. Daardoor besef ik het belang van een voice-over maar al te goed. Als het goed gedaan is, lijkt het alsof je samen met een vriend, zeg maar je eigen privé-gids, in de zetel zit. Ik ben alvast vereerd dat ik die verteller mag zijn, en in ieders oor mag kruipen tijdens deze unieke film”, zegt Matteo Simoni, acteur en voice-over van de Onze Natuur-film.

Onze Natuur, De Film is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. Dit is het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken, de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen... Survival of the fittest, in zijn meest wrede en fascinerende vorm, in een land waar op het eerste zicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde natuur.

Deze familiefilm neemt elke kijker mee in de wondere wereld van Onze Natuur. Nooit eerder is onze eigen achtertuin in al zijn glorie vertoond. Een visueel spektakel dat op groot scherm pas echt tot zijn recht komt. Een kans om oog in oog te komen staan met de grote maar ook de allerkleinste dieren, met als doel te verwonderen en fier te leren zijn op al dat moois om ons heen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni