.
Mathias Vergels in Thuis
woensdag 1 september 2021

Mathias Vergels over zijn rol in Thuis: “dan was ik al van het viaduct gesprongen”

"Als mijn familienaam ‘Bomans’ was, was ik al lang van het viaduct gesprongen."

Mathias Vergels kennen we allemaal als Lowie uit Thuis. En nu de vakantie erop zit is de acteur weer klaar om te vlammen op de set van Thuis: “deel uitmaken van dat gigantische geheel is in één woord grandioos”, schrijft Mathias Vergels in Dag Allemaal.

“Het klinkt misschien contradictorisch, maar om mee te spelen hoef je geen kijker te zijn”, schrijft Mathias Vergels in zijn wekelijkse column in Dag Allemaal. De acteur geniet ervan dat er tijdens de zomermaanden geen uitzendingen van Thuis zijn.

“Zodat ik ’s avonds, na het draaien, gewoon naar huis kan gaan en me kan concentreren op mijn muziek, mijn lief of mijn zoon, en niet naar die lichtbak hoef te kijken. Geef mij maar mijn echte ‘thuis’, mijn echte lief en echte leven”, verwoordt Mathias Vergels het mooi. Als een Bomans door het leven gaan? Dat zou ‘Mathi’ niet zien zitten…

“Eerlijk, als mijn familienaam echt ‘Bomans’ zou zijn, was ik al lang van het viaduct van Vilvoorde gesprongen”, eindigt Mathias Vergels zijn column in Dag Allemaal met een uitsmijter die kan tellen.

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels Thuis