.
Mathias Vergels
dinsdag 7 september 2021

Mathias Vergels onthult plannen met zijn zoontje: “op een dag neem ik hem mee”

“Mijn zoon maakt iets in mij los dat al lang in mij zat.”

Mathias Vergels heeft tijdens de zomermaanden intens genoten van de tijd met zijn zoontje Emile. In zijn wekelijkse column voor Dag Allemaal omschrijft de Thuis-acteur hoe zijn zoon zijn blik op de wereld veranderd heeft.

“Mijn zoon maakt iets in mij los dat al lang in mij zat”, schrijft Mathias Vergels in Dag Allemaal. “De blik waarmee hij me stilzwijgend aankijkt en mij verzekert dat de wereld aan onze voeten ligt. Dat we goed bezig zijn, ongeacht wat er gezegd wordt. Dat er maar één weg is en die gaat hard, wild en rechtdoor.”

De Thuis-acteur wil Emile ook eens meenemen naar de set van Thuis. “Want ook dat is een wereld die hem nog vreemd is. Een wereld waarin ik al sinds mijn 12de vertoef en waar ik hem ooit kennis mee wil laten maken”, schrijft Mathias Vergels in Dag Allemaal.

“Dan leg ik hem uit hoe heerlijk het is het om na de vakantie opnieuw de deur van de donkere studio open te trekken”, onthult de Thuis-acteur zijn plannen om Emile kennis te laten maken met een studio die na enkele weken rust weer begint te ademen.

“Om dan weer op de vloer te staan spelen, deel uit te maken van dat gigantische geheel is in één woord grandioos”, spreekt Mathias Vergels zijn liefde uit voor Thuis in Dag Allemaal.

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels Thuis