.
Mathias Vergels in Thuis
donderdag 20 januari 2022

Mathias Vergels: ‘Dan had ik deze job nooit gedaan’

Het heeft ook zijn nadelen

Mathias Vergels zien we elke dag op ons schermen verschijnen als Lowie in 'Thuis'. Hij brengt binnenkort ook een nieuwe single op de markt en sinds kort runt hij samen met zijn partner actrice Lynn Van den Broeck een eigen B&B. Hij is dus een erg bezige bij. Hij wordt vaak herkend en die bekendheid dat geeft hem toch een wrang gevoel.”

“Had ik geweten dat bekendheid erbij zou komen, dan had ik deze job nooit gedaan. Ik ben nogal solitair. Graag op mezelf. Het spelen an sich vind ik geweldig. Op een podium kan ik zijn of doen wat ik wil. Dat voelt als een enorme vrijheid”, klinkt het bij Vergels in Het Laatste Nieuws.

Maar mogen acteren en zingen is dus niet altijd zo leuk. “Zodra je van dat podium stapt, kom je het andere uiterste tegen: ik voel me dan vaak gevangen. Ik zoek het podium op, maar ik vloek op al de rest. Niet op de fans die op de foto willen. Lynn en ik zijn heel toegankelijk, wij zullen nooit nee zeggen. Veel erger zijn sommige media. Het is emotioneel zwaar als ze in de boekskes over je privéleven schrijven.”

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels