.
Mathias Vergels in Thuis
donderdag 27 januari 2022

Mathias Vergels: ‘Daar houden we allebei van’

"We houden van elkaars humor"

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck zijn sinds 2020 een koppel en de liefde spat er na bijna 2 jaar nog steeds vanaf. Ze acteren niet alleen in dezelfde soap 'Thuis', maar runnen ook nog eens samen een B&B. Maar dat is niet het enige dat het koppel met elkaar deelt.

“We zijn spontane, enthousiaste mensen. We delen dezelfde humor en die is heel stom. Zo doen we graag alsof we keiharde ruzie hebben, in het dialect. Iets dat we heel lang kunnen volhouden. En we kunnen ook gewoon moeilijk zonder elkaar. We hebben nood aan fysiek contact. Wij doen alles samen. En als dat iet zo is, bellen we. Als Mathias tien minuten het huis uit is zonder mij, gaat de telefoon al. Zomaar, om wat te babbelen”, vertelt Lynn aan Het Laatste Nieuws.

De twee lijken elkaar in alles te hebben gevonden en delen ook hun zin voor avontuur. “Op de losse boef met de tent vertrekken, zonder te weten naar waar. We houden daar allebei van. Net zoals we van elkaars humor houden. Dat we met dezelfde dingen konden lachen, was iets wat me meteen opviel bij haar”, zegt Mathias.