.
Mathias Sercu
zaterdag 27 augustus 2022

Mathias Sercu op de set van eerste langspeelfilm

Het leven gaat gewoon door

Het zijn zware tijden voor Mathias Sercu. Zijn zoon Tore kreeg te horen dat hij niet meer kan genezen van zijn agressieve kanker en dat zijn tijd jammer genoeg eindig is. Dochter Jade besloot daarom om sneller te gaan trouwen en organiseerde haar trouw in amper 2 weken tijd.

En het werd een trouw om nooit meer te vergeten. Zo zien we op de foto’s papa Mathias samen met zijn zoon en vrouw muziek maken.

Ondanks de moeilijke tijden waarin het gezin zich bevindt, probeerden ze er toch een mooie dag van te maken en laten ze nog maar eens zien hoe sterk hun band is. Dat het leven ondertussen gewoon verder gaat, dat merkt Mathias ook aan zijn professionele bezigheden.

Zo staat hij op de set van ‘J’Aime La Vie’, de eerste langspeelfilm die hij organiseert. In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Janne Desmet, Jurgen Delnaet en Greet Verstraete, schrijft Dag Allemaal.

“Het is een film over hechten en loslaten, en over liefde… veel liefde. En ook met humor. En dat is exact hoe wij als familie nu met deze situatie omgaan”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Mathias Sercu

Meer Over:

Mathias Sercu