.
Mathias Mesmans
woensdag 8 mei 2024

Mathias Mesmans: “Mijn ouders hebben daar altijd op gestaan”

Maar hij kon zijn passie niet negeren

Dankzij ‘Milo’ hebben we kennisgemaakt met Mathias Mesmans. Hij speelt de rol van popster Liam in de telenovelle en heeft er dankzij de reeks in één klap wel wat vrouwelijke fans bij.

Zijn grootste fan is nog altijd zijn mama An. Al had zij toch liever gehad dat haar zoon een andere weg was ingeslagen.

“Ik heb altijd gehamerd op het belang van een diploma. Dat opent deuren naar extra kansen en meer stabiliteit in het leven. Maar ik besef nu dat het belangrijk is om mijn kinderen ook aan te moedigen om hun passies na te streven en te geloven in hun eigen capaciteiten, ongeacht de route die ze kiezen”, klinkt het in Primo.

‘Milo’ is niet het eerste wapenfeit van Mathias en hij was eerder al te zien in ‘Gamekeepers’ en de Ketnet-musical ‘Unidamu’. Zingen en acteren heeft er altijd ingezeten.

“Maar mijn ouders stonden erop dat ik zou kiezen voor een job met meer werkzekerheid. Ik heb altijd een kunstrichting gevolgd, en later architectuur. Speciaal voor 'Milo' had ik mijn studies interieurvormgeving on hold gezet, zodat ik me volledig op de opnames kon richten, maar die draad heb ik inmiddels weer opgepikt. Ik moet enkel nog mijn bachelorproef afmaken. Ik probeer één keer per week naar school te gaan, maar da's in theorie makkelijker dan in de praktijk.”

Bio van Mathias Mesmans

Meer Over:

Milo Mathias Mesmans