.
Mathias Mesmans
vrijdag 31 mei 2024

Mathias Mesmans: “Ik ben geen playboy zoals mijn personage”

Hij wil de aandacht niet trekken

Vlaanderen is sinds enkele maanden een nieuwe telenovelle rijker. Mensen kijken massaal naar ‘Milo’ waarin niet alleen Camille schittert maar ook acteur Mathias Mesmans. Ook zijn mama is een trouwe kijker van het programma.

“Ik kijk elke dag. eestal terwijl ik aan het eten bezig ben. Vroeger keek ik naar 'Blokken' met Ben Crabbé, nu naar 'Milo' met mijn zoon. In het begin had ik alleen maar oog voor Mathias, maar inmiddels ben ik helemaal opgeslorpt door het verhaal. Mijn zoon let vooral op de foutjes of dingen die beter hadden gekund, maar mama's? Die vinden alles wat hun kinderen doen goed”, glundert ze in Primo.

In ’Milo’ speelt Mathias de playboy Liam. Gelukkig strookt dat niet met hoe Mesmans in het echte leven is.

“In real life lijk ik op dat vlak absoluut niet op Liam. Als ik met vrienden uitga, zijn er altijd wel een paar die zich even afzonderen om al dansend de aandacht van een meisje te trekken. Ik ben tijdens het uitgaan geen jager die op zoek is naar een prooi. Ik geniet er meer van om qualitytime door te brengen met mijn vrienden en te genieten van elkaars gezelschap en goeie gesprekken dan mezelf bezig te houden met oppervlakkige flirtspelletjes.”

Bio van Mathias Mesmans en Camille