.
Mathias Mesmans
woensdag 31 januari 2024

Mathias Mesmans: “Dan zou het veel zwaarder zijn”

Hij wordt vaak op de set verwacht

Je hoort wel vaker van acteurs dat een telenovelle opnemen behoorlijk intens is en dat je eventjes geen leven meer hebt. Dat kan Mathias Mesmans alleen maar bevestigen. Hij speelt Liam in de nieuwe telenovelle ‘Milo’.

“Aangezien ik een hoofdrol vertolk, word ik vaak vijf dagen per week op de set verwacht. Het is soms pittig, maar als het niet zo ontzettend leuk was, zou het ongetwijfeld zwaarder zijn. Dankzij de fantastische cast en crew voelt het eerder als een plezierige schoolreis aan dan als werk. Daarom leg ik bij wijze van spreken de avond ervoor al enthousiast mijn kleren klaar, omdat ik ernaar uitkijk om de volgende ochtend weer aan de slag te gaan”, klinkt het in Tv Familie.

Ondanks dat hij elke dag op de set wordt verwacht, hoeft hij daar niet altijd heel vroeg in de morgen zijn. Dat kan behoorlijk variëren.

“Er zijn dagen dat ik kan uitslapen en pas tegen de middag op de set verwacht word. Maar het gebeurt ook dat ik al in de make-upstoel moet zitten terwijl het buiten nog donker is omdat ik veel scènes heb. Maar nog belangrijker bij een telenovelle? Dat je als acteur op tijd onder de wol kruipt. Als je op maandagochtend niet uitgerust aan de werkweek begint, ben je op vrijdagavond uitgeblust. Ik probéér dus mijn energie te doseren en toch acht uur per nacht te slapen.”

Bio van Mathias Mesmans

Meer Over:

Milo Mathias Mesmans