.
Mathias Mesmans
zondag 28 januari 2024

Mathias Mesmans: “Daar had ik de meeste zenuwen voor”

Al ging dat ook vlot

Tijdens zijn auditie zat Camille op de eerste rij van acteur Mathias Mesmans. Er werd op zoek gegaan naar de ideale acteur voor de rol van Liam in ‘Milo’ en daar moest Camille uiteraard bij zijn. Hij zou een belangrijke tegenspeler worden van haar.

“Ik kende Camille wel al een beetje. Ik ben altijd danser geweest. Ik heb vroeger hiphop en zo gedanst. Op een gegeven moment heb ik ook aan een paar dansen voor de Ketnet-serie '#LikeMe' meegedaan. Op die manier heb ik Camille leren kennen. Doordat ik zelf ben gaan acteren en heb meegespeeld in de Studio 100-reeks 'GameKeepers' is dat dansen naar de achtergrond verdwenen”, zegt Mathias in Tv Familie.

Een auditie doen, het is altijd een beetje spannend. Met acteren en dansen was Mesmans wel al vertrouwd, maar er kwam ook nog zingen bij kijken.

“Om te zingen had ik geen schrik, maar ik had er wel het meeste zenuwen voor. Ik heb als tiener nog in musicals gespeeld, maar dat was ook al jaren geleden. Het kostte me toch moeite om me te kunnen concentreren. Of ik multigetalenteerd ben? Het is leuk om die drie passies te kunnen combineren in één rol, maar het maakt het er natuurlijk niet makkelijker op.”

Bio van Mathias Mesmans

Meer Over:

Mathias Mesmans