.
Mathias Coppens
zondag 4 december 2022

Mathias Coppens: “Zijn naam wordt Jezus”

Wordt het een kerst die hij nooit zal vergeten?

Mathias en Staf Coppens veroveren Vlaanderen met hun nieuw seizoen van ‘Code Van Coppens’. De eerste uitzending haalde meer dan een half miljoen kijkers.

Daarnaast wordt Mathias voor de derde keer papa. De geboorte is voorzien voor 25 december. “Zijn naam wordt Jezus”, zegt Mathias Coppens lachend aan Gazet van Antwerpen. Iedereen in het gezin kijkt enorm uit naar de komst van het kleine jongetje en zenuwen zijn momenteel nog niet aanwezig.

In aanloop naar de geboorte blijft Mathias lustig televisie maken. “Als Staf en ik samen presenteren, proberen wij iets te maken voor de hele familie”, aldus Mathias.

“Het is alleszins een heerlijk programma om te maken, dus ik hoop dat de mensen er ook blijven van genieten”, vertelt Mathias aan Gazet van Antwerpen. Mathias is de producent die alles overschouwt maar de kamers zelf, daar zit Staf voor veel tussen.

“In die kamers zie je de genialiteit van onze Staf telkens weer bovendrijven”, vertelt Mathias Coppens. De rolverdeling is blijkbaar al jaren onveranderd. En gezien het grote succes is er dus geen reden om formule te veranderen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens