.
Staf en Mathias Coppens
zaterdag 13 november 2021

Mathias Coppens keert terug naar zijn oude look

De meningen waren verdeeld

Het is de aandachtige kijker misschien al opgevallen dat Mathias Coppens tijdens de code van Coppens met twee verschillende haarstijlen is verschenen. Tijdens de proeven zien we Mathias nog met een kort geschoren kopje, maar tijdens de studiogesprekken zien we de Mathias zoals we hem altijd al hebben gekend.

De opnames in de escaperooms dateren al van enige tijd geleden. Toen koos Mathias nog voor een korte haardos. De meningen waren verdeeld toen Mathias voor het eerst verscheen met zijn korte haren. Zelf was Mathias heel erg enthousiast over zijn ‘clevere’ look, maar het ziet er toch naar uit dat Vlaanderen hem liever met wat meer haar ziet.

In Tv familie vertelt Mathias waarom hij plots met korter haar op televisie verscheen. “Mijn afgeschoren haar is een uit de hand gelopen grapje van mijn zoontje Marcel. Het was voor een TikTok-filmpje. Maar toen ik daarna mijn haar terug wilde laten groeien, bleek het niet meer zoals vroeger terug te komen.”

En wat de bril betreft, ook daar heeft Mathias een goede reden voor: “De autocue lezen ging moeilijker. Dus ja, die nieuwe look… ik hoop dat ik er niemand mee teleurstel.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens