.
Mathias Coppens
zaterdag 4 november 2023

Mathias Coppens: “Harder werken gaat gewoon niet”

Er is een limiet

Wat een prachtig gezinnetje heeft Mathias Coppens toch. Coppens heeft al 2 kinderen uit een vorige relatie, maar sinds tien maanden is Gust Coppens er ook bij. Hij is blij dat zijn twee oudste kinderen zo dol zijn op hun kleine broertje.

“Ik vind het heel schoon om te zien hoe mijn twee oudste kinderen omgaan met hun kleine broertje. Hen zien wegsmelten wanneer ze Gust in hun armen nemen, dat vind ik werkelijk magisch. Het is echt heerlijk om te merken dat Marcel en Lowis het puber zijn dan even achter zich laten en zich met elke vezel van hun lichaam ontfermen over dat kleine bundeltje geluk. Ja, dat vind ik echt fantastisch”, zegt hij in Primo.

Door zelf kinderen te hebben, helpt het Mathias om ook binnen zijn productiehuis een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dat wil hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn werknemers.

“Omdat alsmaar harder werken niet gaat, zit de sleutel in efficiënter werken. Ik waak er dus voor om voldoende qualitytime door te brengen met al mijn kinderen, niet alleen met Gust. Niet dat ik nu niet veel uren klop, maar in vergelijking met vroeger probeer ik wel de juiste balans te bewaren. En ik probeer zinvol om te gaan met de tijd die ik met mijn kinderen doorbreng. Ik denk dat die klik er enkele jaren geleden gekomen is.”

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens