.
Basiri uit Big Brother
zaterdag 17 februari 2024

Masterplan mislukt in Big Brother: Basiri naar huis

En dat was helemaal niet de bedoeling

Op het ogenblik dat wij dit bericht schreven, wisten de bewoners nog niet wie zaterdagavond 'Big Brother' moest verlaten. Dat is Basiri geworden. De jongeman uit Drongen kreeg in de polls opvallend weinig stemmen en die trend zette zich ook in de officiële voting verder. Met het ondertussen gekende resultaat: exit Basiri.

Doriana en Randy hadden de Power Of Nomination en moesten twee duo's nomineren. Daar waren ze snel uit: ze kozen voor Basiri en Ashley en zetten daar Karen en Alice tegenover. Doriana en Randy dachten dat de kijkers Ashley naar huis zouden sturen, maar die kijkers stemmen op wie blijft en veel mensen gingen dus op haar stemmen omdat wel wat heisa in het huis veroorzaakt. De keuze van Doriana en Randy was dus een domme zet blijkt nu, want ze hadden beter een ander duo gekozen. Maar daarvoor is het dus te laat. Alice, Ashley en Karen overleefden hun nominatie, Ashley is dit jaar de queen of the nominations en mogelijk staat ze volgende week weer op de lijst. Veel hangt af van hoe er in de nieuwe week genomineerd zal worden en wie eventueel een vrijstelling wint. Feit is dat het weer een superspannende week zal worden in het huis en ook thuis.

En Basiri, die kan één en ander van thuis uit volgen, met pijn in het hart maar met veel mooie herinneringen. Bedankt Basiri voor de fijne weken en geniet van het nachtleven.

Bio van Basiri Sari

Meer Over:

Basiri Sari