.
Martine Prenen
zaterdag 23 maart 2024

Martine Prenen: “Dat was toch de normaalste zaak van de wereld?”

Ze zou het ook doen

De mama van Martine Prenen wordt binnenkort 80 jaar. Dat is al een gezegende leeftijd, maar gelukkig gaat het nog altijd goed met haar. Net zoals het ook nog altijd goed haar met haar papa. Toch zal Martine er niet over twijfelen om haar ouders in huis te nemen van zodra ze op de sukkel zijn.

“Vroeger was dat toch de normaalste zaak ter wereld? Overal waar ik als jong meisje binnenkwam, woonde er wel ergens een grootouder in huis. Zoals de Planckaerts, die altijd de mémé bij hen hadden wonen, dat is toch geweldig? Of de Pfaffs met de bompa? Ik hoop dat ik het geluk heb om ook heel oud te worden en ergens bij de kinderen te gaan inwonen. Ik ga ervan uit dat ik minstens 90 word. Dus ik heb er twee derde van mijn leven op zitten”, klinkt het in Primo.

De voormalige omroepster heeft gelukkig geen last van het ouder worden en voelt zich nog altijd kerngezond. Al heeft ze toch een paar mankementjes.

“Ik heb artrose in mijn handen, maar daar ga ik op een heel verstandige manier mee om. Ik let op mijn voeding en doe veel krachtoefeningen. Weet je, ik word 60 maar vanbinnen voel ik me nog een jong veulen. Mét de wijsheid van een 60-jarige. Ik ben dankbaar voor de lessen die ik geleerd heb.”

Bio van Martine Prenen

Meer Over:

Martine Prenen