.
Martine Jonckheere in Familie - aflevering 6781
donderdag 2 december 2021

Martine Jonckheere slaakt noodkreet na ontslag bij Familie: “steun me”

Ze krijgt hulp van haar vriendinnen

Dat Gunther Levi bij 'Familie' werd ontslaan, dat werd op veel ongenoegen onthaald. Heel wat mensen leken daardoor te vergeten dat ook Martine Jonckheere uit de reeks moest verdwijnen. Winny, een vriendin van Martine sprong in de bres voor de actrice en hielp Martine aan extra aandacht rond haar ontslag op sociale media.

Winny vroeg aan Martine om een tekstje te schrijven die ze kon verspreiden. Zo gezegd, zo gedaan. “Lieve mensen, daar ik niet op sociale media zit, noch op Facebook, noch op Instagram, is het voor mij moeilijk om mensen aan te sporen om ook op mij te stemmen. Daarom wil ik graag de weinigen die dat toch doen, bedanken uit de grond van mijn hart! Ik wil zo graag opnieuw de kans krijgen om de strijdlustige Marie-Rose van vroeger te worden, en niet enkel een oma die soep maakt en taarten bakt. Dit is niet alleen saai voor mezelf om te spelen, maar ook saai voor het publiek om naar te kijken! Hopelijk helpen jullie mij mee in mijn strijd om de bazen ervan te overtuigen dat ik meer waard ben dan dit. Ze maken je of ze kraken je. Aan allen die me willen steunen: een welgemeende dankjewel. Veel liefs voor jullie, Martine”, schreef Martine in haar bericht aan de fans en in Story.

Martine is er het hart van in en hoopt dat er ook naar haar boodschap wordt geluisterd. Dat Gunther zoveel aandacht krijgt, dat vindt ze fantastisch voor de acteur. Maar de actrice wil niet in vergetelheid raken en hoopt dat de fans ook voor haar van zich laten horen.