.
Martine Jonckheere
zaterdag 2 april 2022

Martine Jonckheere neemt afscheid: “ik vond dat wel heel vreemd”

Ze waren er het hart van in

Afscheid nemen van een reeks waar je altijd met hart en ziel in gespeeld hebt, het is een zware opgave. Martine Jonckheere was dan wel al een aantal keer uit de reeks geschreven, om elke keer ook terug te keren, dit keer is haar afscheid definitief. Ze kwam samen met haar tv-zoon om in een verschrikkelijke brand.

Maar voor Martine voelde het dit keer anders. “Mijn mindset was nu anders. Ik voelde me in zekere zin bevrijd, het was alsof er een gewicht van mijn schouders was gevallen. Terwijl ik die vorige keer helemaal ontredderd was, kon ik nu alles relativeren en een plaats geven”, klinkt het in Primo.

Martine wist al van begin september dat er een einde kwam aan haar rol in de reeks. “Ik vergeet die dag nooit. Ik kreeg een mail van de productie, met de vraag om langs te komen om de lange verhaallijn te bespreken. En mijn man werd meegevraagd, wat ik al vreemd vond. Daar kreeg ik later het nieuws te horen dat ik ontslagen was. Zij die mij het nieuws moesten melden waren er helemaal van aangedaan. Ik heb hen moeten troosten, stel je voor.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Martine Jonckheere

Meer Over:

Martine Jonckheere