.
Martine Jonckheere
dinsdag 21 maart 2023

Martine Jonckheere had nooit een buikje en dit is de reden

Zo blijft ze slank en fit

Voor actrice Martine Jonckheere is haar lichaam ook haar tempel. “Ik heb mijn lijf dus altijd goed onderhouden”, geeft Martine mee aan Het Laatste Nieuws.

Een waarheid als een koe want ze ziet er fantastisch uit, rekening houdend met haar rijpere leeftijd. “Ik was slank en pezig. Ik doe nog altijd dagelijks turnoefeningen, ik ga vaak joggen. Op die manier heb ik ergens ‘controle’ over mijn lichaam”, bekent Martine Jonckheere aan Het Laatste Nieuws.

Ook de genen spelen uiteraard een grote rol en daar heeft Martine dus echt geluk mee. “Ik mag alles eten, ik verdik niet. Integendeel”, aldus Martine.

“Als ik met andere vrouwen praat, zeggen ze: ‘Amai, jij hebt geen buikje.’ Ik heb dat nooit van mijn leven gehad. Zonder te willen pochen: ik had altijd een gespierde buik. Met ouder worden valt dat wat weg achter de gerimpelde huid, maar dat moet je aanvaarden”, geeft Martine Jonckheere mee via Het Laatste Nieuws.

“Alles gaat hangen vanaf een bepaalde leeftijd. Maar een vrouw die meegaat met haar leeftijd en fier is, is mooier dan de platgespoten versie”, verkondigt Martine.

Bio van Martine Jonckheere