.
Martine Jonckheere in Familie - aflevering 6834
woensdag 13 juli 2022

Martine Jonckheere geniet van een frisse duik

Actrice heeft een prachtige tuin.

We zitten nog maar in de eerste helft van de zomervakantie, maar we hebben al enkele mooie dagen gehad. Een duik in een zwembad bracht voor velen heel wat afkoeling, ook bij Martine Jonckheere. Haar tuin is één exotische oase met zwembad.

“Mensen zeggen me soms: je beseft niet wat voor rijkdom je hier hebt. Maar geloof me: ik besef dat maar al te goed. Als ik opsta, hoor ik de vogeltjes fluiten. Nadien wandel ik op blote voeten door de tuin om besjes, druiven en aardbeien te plukken voor het ontbijt. En dat terwijl ik met onze hond Lester speel”, zegt een gelukkige Martine in Story.

Voor de actrice is de tuin haar gelukkige plekje in huis. Een plekje voor ze even helemaal tot rust kan komen en waar ze eventjes kan bezinnen. Het biedt haar troost wanneer ze droevig is.

“In de zomer gebeurt het vaak dat we voor 11 uur ’s avonds niet in de living komen. Ik heb de zon nodig om me goed te voelen. Alles is plots zoveel leuker, zelfs mijn eten smaakt dan beter.”

Martine en haar man Filip hebben goed nagedacht over hoe ze de tuin zouden inrichten. “Ik heb verschillende hoekjes ingericht met een tafeltje en wat stoelen. Niet alleen voor de gezellige en huiselijke sfeer, maar ook omdat we op elk moment van de dag ergens kunnen genieten van de zonnestralen.”

Bio van Martine Jonckheere

Meer Over:

Martine Jonckheere