.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
donderdag 9 mei 2024

Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik zat heel erg met haar in”

Er kwamen veel tranen bij kijken

Als je als boer of boerin meedoet aan ‘Boer Zkt Vrouw’ is het nooit prettig om een kandidaat naar huis te moeten sturen. Maar als je geen potentieel ziet in een mogelijke relatie, dan heeft het weinig zin om de kandidaat op de boerderij te houden.

Ook boer Martijn heeft moeilijke keuzes moeten maken en kandidaten naar huis moeten sturen. En dat ging soms gepaard met de nodige tranen. Maar helaas is het iets wat moet gebeuren. Gelukkig was er zijn troostende schouder.

“Zo ben ik wel. Ik heb Lynssie naar huis moeten sturen en ik zat heel erg met haar in. Maar meer dan een troostende schouder kan je op zo’n moment niet doen. Ook al had zij het graag anders gezien. Maar ik geloof niet dat ik doorheen het programma foute signalen heb gegeven. Dat er bij mij dus verliefde gevoelens zouden spelen”, zegt Martijn in Tv Familie.

De drie dames die nog op de boerderij van Martijn verbleven waren alle drie heel verschillend van karakter. Dat werd ook heel duidelijk tijdens het inrichten van zijn interieur.

“Lisanne is altijd al erg aanwezig geweest. Zo is ze gewoon. Chrissy blijft altijd wat op de achtergrond. En ja, Lynnsie wilde ik zelfzekerder zien. Daarom dat Lisanne en Chrissy het ook een goed idee vonden om haar mee te nemen op 24-uursdate. Maar nadien is alles wel veranderd. Na die date heeft Lynnsie zich écht willen tonen, en wilde ze zich niet meer laten doen. Dat was initieel mijn doel, maar het leverde helaas ook wat onenigheid op.”