.
An Lemmens en Dina Tersago in Boer Zkt Vrouw
maandag 25 maart 2024

Martijn uit Boer Zkt Vrouw: “Het gaat de goede kant uit”

Ze worden soms heel cliché afgebeeld

Tinder is voor boer Martijn geen onbekende app. Hij zat er vroeger wel vaker op en had in het begin weinig moeite met een match te vinden. Tot hij besloot om zijn profielfoto te veranderen naar een foto van zichzelf op de boerderij.

“Het aantal matches daalde drastisch, naar bijna nul zelfs. Ach ja, tegenwoordig is swipen sowieso tijdverlies. Ik hoor van vrienden dat bijna alle vrouwen op Tinder 'modellen' zijn die in Dubai wonen en met een chique auto rijden. Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een barbie. Ik heb een meisje nodig dat met beide voeten op de grond staat en niet 'op hoge hakken' leeft. Daarom heb ik me ingeschreven voor 'Boer zkt Vrouw'. Veel vrouwen van mijn leeftijd gaan niet meer uit, omdat de meesten van hun vriendinnen al gesetteld zijn”, klinkt het in Tv Familie.

Voor veel vrouwen is een boer als man een echte afknapper en zien ze het niet zitten om zich in te leven in het leven van een boer. Daarbij komt kijken dat een boer in de media ook vaak heel cliché wordt afgebeeld.

“Maar het gaat de goede kant uit, want boeren worden stilaan gezien als echte ondernemers. Mensen willen weten waar het eten op hun bord vandaan komt.”