.
Martien Meiland
woensdag 29 september 2021

Martien Meiland reageert op heftige ruzies: “wij praten gewoon zo”

Heb zo iemand in huis...

De Meilandjes zijn ontzettend populair in Vlaanderen en Nederland. Hun programma ‘Chateau Meiland’ haalt elke keer goede kijkcijfers en weet de kijkers keer op keer te amuseren.

Dat het leven van de Meilandjes niet zo normaal is, dat spreekt de kijkers net zoveel aan. Martien was getrouwd met Erica maar toen hij zich outte heeft het koppel de scheiding ingezet. Uit dat huwelijk hebben Erica en Martien 2 kinderen.

De hele familie kan niet zonder elkaar. Dat bewees Martien ook toen hij en Erica gingen scheiden en zij moest verhuizen. Ze verhuisde naar een huisje amper 200 meter verder. Iedere avond zat het gezin nog steeds samen en al snel kwam het idee om terug te gaan samenwonen. “Da’s toch veel voordeliger”, klonk het.

Maar dat samenwonen loopt niet altijd van een leien dakje. Het gezin lacht dan wel veel samen, er wordt ook heftig ruzie gemaakt en een discussie is ook niet onbestaand. “Als we een discussie hebben, is dat zo weer over. Erica gaat dan kwaad weg en ’s morgens wordt ze wakker en weet ze niet meer waarover die discussie ging”, zegt Martien in Dag Allemaal.

Martien beseft dat het op televisie allemaal wat heftiger overkomt. “Maar dat is geen ruzie, wij praten gewoon zo, we hebben luide stemmen”, aldus Martien Meiland.

Bio van Martien Meiland

Meer Over:

Martien Meiland