.
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
woensdag 30 november 2022

Marthe van K3: “Ik kan al niet wachten”

Ze is even enthousiast als vele anderen

De Belgische fans die hadden gehoopt dat Diede zou meekomen naar de Sinterklaasshows in Antwerpen en de Studio 100 Rewind-Party’s die moeten we teleurstellen, want Diede zal daarbij niet aanwezig zijn.

Maar wel iemand anders. Al is dat voorlopig nog een goed bewaard geheim, wie dat wel zal zijn. Is het Amy? Of Remi? Of misschien wel Josje zoals andere mensen al dachten.

Tot 28 december gaat Diede nog met Marthe en Julia op stap en daarna genieten de K’tjes van wat vakantie en de feestdagen. Voor Marthe haar eerste feestdagen als getrouwde vrouw, een heuse verandering.

“Ik denk dat het voor Hanne een nog grotere verandering is, voor het eerst als mama. Ik ben echt benieuwd hoe Hanne en Jorn gaan zijn als jonge ouders. Zodra Hanne zegt dat we op kraambezoek mogen komen, storm ik naar daar, want ik kijk ernaar uit om hun zoontje in mijn armen te sluiten”, glimlacht Marthe in Dag Allemaal.

Ook voor Julia en Marthe is het een speciale baby en ze hebben zelfs het gevoel dat ze net zelf tante zijn geworden. “We hebben Hanne al gezegd dat als we in februari beginnen te repeteren voor onze nieuwe tour, ze Julien mag meenemen in de maxi-cosi.”