.
K3
dinsdag 4 oktober 2022

Marthe De Pillecyn: “Wat bezielt die mensen toch?”

Ze steunen haar door dik en dun

Of Julia Boschman nu wel of niks met Metejoor heeft gehad, het doet er allemaal niet zoveel toe. Zolang Julia en haar familie maar de waarheid kennen en collega’s Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn ook.

“Toen die roddel naar boven kwam heb ik Julia meteen gebeld. ‘Gaat het, heb je er niet te veel last van?’ Och, wat bezielt mensen om dat soort geruchten te verspreiden? Wij weten wat de waarheid is en vooral wat niet de waarheid is. Door elkaar te steunen, sta je als team sterker omdat je weet wat je aan elkaar hebt”, zegt Marthe in Dag Allemaal.

Maar gelukkig is er ook positief nieuws vanuit het K3-kamp. Zo zijn ze één van de deelnemers aan ‘Liefde Voor Muziek’ voor het nieuwe seizoen. Al wordt dat een stevige uitdaging met Hanne die 7 maand zwanger is.

“Misschien moeten we een snelcursus vroedkunde volgen”, lacht Julia. “Maar ik denk niet dat Hanne ons dan aan haar zijde wil. Ach, we gaan er vanuit dat alles goed verloopt. En Hanne moet vooral platte rust nemen als dat nodig is.”

K3 is in elk geval erg enthousiast over hun deelname. “We hebben zo’n leuke covers in petto! We zijn in elk geval hard uit onze comfortzone getrokken. Maar dat is net goed. Bij de repetities die we al achter de rug hebben, is de samenwerking met de band geweldig.”

Bio van K3

Meer Over:

K3