.
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman
dinsdag 23 januari 2024

Marthe De Pillecyn (K3): “Voor mij is dit pure ontspanning”

Ze komt er tot rust

Behalve K3 heeft Marthe De Pillecyn natuurlijk nog andere bezigheden. Zo heeft ze samen met haar man Sinerjey Meyfroodt een eigen dansstudio. En sinds kort hebben ze een nieuw project gelanceerd binnen hun studio.

“Deze dansstudio is wel degelijk een tweede job, maar voor mij is dat pure ontspanning. Da’s mijn momentje om even uit te blazen en thuis te komen bij een tweede familie. Hanne of Julia doen misschien aan aquagym in hun vrije tijd, ik rij met mij auto naar West-Vlaanderen”, begint Marthe in Het Laatste Nieuws.

Hier hoeft Marthe eventjes niet Marthe van K3 te zijn en hoeft ze niet de hele avond handtekeningen uit te delen of foto’s te geven. Hier kan ze eventjes ontsnappen aan de showbizzwereld.

“Sinerjey runt zijn dansschool al veel langer dan dat wij elkaar kennen, ver voor mijn begin bij K3. Twintig jaar om exact te zijn. Maar twee jaar geleden gaf Sinerjey zijn dansstudio een nieuwe wending. En dan ben ik er letterlijk ingerold en mee aan boord gekomen. Uiteraard omdat ik ook diezelfde danspassie als Sinerjey heb, maar ook omdat ik zo trots was op wat mijn man al bereikt had. Túúrlijk wil je hem dan steunen in die droom.”

Iedereen is welkom in de dansstudio om er te komen dansen en les te volgen. Van peuters tot volwassenen en ook mensen met een beperking zijn meer dan welkom. “Ik ben echt trots dat we dit samen als man en vrouw kunnen doen.”