.
Julia Boschman, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn van K3
dinsdag 30 januari 2024

Marthe De Pillecyn: “Dat is de enige plek waar ik mezelf kan zijn” 

Nergens anders 

Marthe De Pillecyn van K3 heeft het druk. Naast haar job als zangeres bij K3 runt ze samen met haar man Sinerjey Meyfroodt ook nog eens een dansschool. Die dansschool bevindt zich in Ieper, waar Sinerjey afkomstig van is.

“De combinatie is behoorlijk pittig. Maar het lúkt, vooral omdat ik het zelf zo graag wil. En zolang het in de agenda van K3 past, is er volgens Studio 100 geen probleem. In mijn vrije tijd mag ik doen wat ik wil”, klinkt het bij Marthe in Het Laatste Nieuws.

Het koppel woont in Antwerpen, maar geeft dus les in Ieper. Drie avonden per week rijden ze van Antwerpen naar West-Vlaanderen om er les te gaan geven.

“Zelfs nu het repetities zijn voor onze K3-musical ‘De 3 Biggetjes’, ja. Het is ver, maar dat voelt niet zo. Voor mij is in de dansstudio zijn, lesgeven en met de leerlingen bezig zijn echt een momentje dat ik nodig heb. Da’s de enige plek waar ik gewoon Marthe ben, en niet Marthe van K3. Een plek ver weg van de showbizzwereld.”

Het is onvermijdelijk dat ook fans zich inschrijven in de dansstudio en dat is ok. Het grootste deel van de mensen die zich inschrijven, delen gewoon de passie voor het dansen. “Ik sta hier dus zeker geen avonden handtekeningen en foto’s uit te delen.”