.
James Cooke
zaterdag 15 mei 2021

Marlène de Wouters gaat samenwerken met James Cooke

De opbrengst gaat naar een goed doel...

Marlène de Wouters beseft hoe zwaar de coronacrisis weegt op het gemoed van de Vlaming. En daar besloot Marlène iets aan te doen…

“Het is momenteel slecht gesteld met het mentale welzijn van de bevolking. Burn-outs, slapeloosheid, sufheid... Ik ben ervan overtuigd dat een gebrek aan sport en beweging daar een grote rol in speelt”, vertelt Marlène de Wouters in Dag Allemaal. Marlènes nieuwe initiatief hoopt daar verandering in te brengen…

“Ik organiseer de komende weken de actie ‘Fit with a star’, waar mensen via 2dehands.be kunnen bieden op fitnessessies met een bekend persoon”, verduidelijkt Marlène in het weekblad.

“Er zullen een twintigtal BV’s aan deelnemen - Tom Waes, James Cooke, Louis Talpe en Élodie Ouédraogo hebben al toegezegd”, klinkt het trots bij de voormalige leading lady van VTM in Dag Allemaal.

“Basic Fit gaat de opbrengst verdubbelen. Die fitnessketen wil sport promoten als essentieel voor de fysieke én mentale gezondheid. Het geld gaat naar Unlock your energy, een project van de Koning Boudewijnstichting om jonge mensen te helpen die het mentaal moeilijk hebben.”

Bio van Marlène de Wouters

Meer Over:

Marlène de Wouters

Bio van James Cooke, Tom Waes en Louis Talpe