.
News Image

Mark Tijsmans volgend weekend in Footloose

Herneming in Capitole te Gent.


Mark Tijsmans zal op 25 en 26 juni in de Capitole van Gent de rol van Shaw More vertolken in “Footloose, de musical”. De voorstelling keert na grote successen tijdens de paasvakantie eerder dit jaar in theater Elckerlyc terug en hoopt ook met de verlengingen opnieuw hoge toppen te scoren.



Opvallend is ook de deelname van Celien Deloof, dochter van Margriet Hermans die bekend raakte via het programma “De beste singer songwriter van België”. De andere hoofdrollen zijn weggelegd voor enkele (laatstejaars)studenten en alumni musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel: Yani Ausloos, Birte Adriaensen, Yanni Bourguignon en Emelien Raats.



Samen met de leerlingen van Musicalia: een deeltijdse musicalopleiding uit Asse voor liefhebbers, heel wat sterke dansers uit verschillende achtergronden en begeleid door een live-orkest van de beste beroepsmuzikanten uit dit land, belooft dit bijzonder cross-overproject alweer een zeer hoog niveau te halen. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.sherpa.be/nlBE/Podium/Theater/Footloose-De-Musical/


Bio van Mark Tijsmans

Meer Over:

Mark Tijsmans

Bio van Celien Hermans en Margriet Hermans