.
News Image

Marjolein uit Blind Getrouwd doorbreekt stilte

Marjolein reageert op negatieve commentaren na Blind Getrouwd.


Marjolein uit Blind Getrouwd werd het afgelopen jaar zwaar aangepakt op de sociale media na haar mislukte huwelijk met Mike. Zo zwaar dat ze dreigde in een instelling te belanden. De afgelopen maanden hebben we weinig tot niets meer van Marjolein gehoord maar deze week doorbreekt zij de ijzige stilte in het kerstnummer van Dag Allemaal.


Marjolein Faes besloot om niet getrouwd te blijven met Mike in Blind Getrouwd. Dat was meteen het signaal voor de kijker thuis om Marjolein massaal af te slachten op sociale media. Marjolein durfde nauwelijks nog naar de supermarkt gaan.




Marjolein in Dag Allemaal: Ik heb de impact onderschat. Van bij het begin was er ook veel te doen rond Mike en mij. Eerst allemaal heel leuke reacties, maar daarna ook een pak mindere. Ineens waren er ook mensen die ik niet kende die een stempel op mij wilden drukken. En dat werd te veel op een bepaald moment.

Het leek echt wel te klikken tussen Marjolein en Mike. We zijn heel hoog begonnen, zeg maar, en daarna is het snel bergaf gegaan. Maar waarom mensen dat zo negatief hebben beoordeeld, dat weet ik dus nog altijd niet. Maar kijk, alles gaat goed met mij nu, glimlacht Marjolein.

Bio van Marjolein Faes