.
News Image

Mario Franco organiseert Sinterklaasshow

Op 1 december wordt gestart met de Animo's Sinterklaasshow.


Mario Franco organiseert op 1 december in samenwerking met SJG Events zijn Sinterklaasshow in Zaal Valentino, Meensesteenweg 122 te Izegem.

Onderdeel hiervan is de Animo's Sinterklaasshow die om 14u van start gaat met het bezoek van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Er is tevens een optreden van muzikant Nico Steen. De inkom bedraagt hier 6 € (inclusief heel wat lekkers), maar voor de volwassenen is het gratis. Inschrijven van de kinderen is verplicht!Dan is er nog een avondshow die om 19u van start gaat. Uiteraard is Mario Franco zelf erbij. Hij stelt trouwens zijn album voor op vrijdag 23 november.om 20u in Zaal Middenstand te Ingelmunster. Op de avondshow van 1 december zijn er ook nog optredens van Leah Bien, Bandit, Michael Venicio, Zarina en Alwin.

Beide shows worden gepresenteerd door Ignace Crombé. In voorverkoop bedraagt de inkomprijs € 15, terwijl u aan de kassa € 20 neertelt indien er dan nog tickets zijn.Reserveren van de tickets kan via 0485/28.47.77. De betaling dient te gebeuren op het rekeningnummer BE04 7360 4986 4431. Betaald = Gereserveerd.(Nico Vanaken)


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Mario Franco, Ignace Crombé, Leah Bien en Bandit