.
News Image

Mario Franco komt op voor iedereen die het nodig heeft

Noteer 29 april alvast in je agenda!


Mario Franco zoekt mensen om te figureren. Alle mensen, jong en oud, groot, klein, mollig, dun, gay, lesbienne, transgender, travestiet, mensen met een visuele of lichamelijke beperking, mensen die bijvoorbeeld houden van tattoos, ... Kortom alles wat een beetje afwijkt van anderen. Als je durft opkomen voor jezelf en je voor een camera durft figurereren ben je van harte welkom bij de Vlaamse discokoning. Iedereen die zich geviseerd voelt of anders bekeken wordt door de maatschappij en die het ook beu is om zich in bochten te wringen om aan de normen van anderen te voldoen. Mensen die zich eenzaam voelen zich willen outen en eindelijk wil en durft opkomen voor zichzelf is hartelijk welkom. Er is maar één voorwaarde en dat is dat je vrij bent op 29 april. In dat geval, contacteer dan zeker Peggy Laforce op het nummer 0499/48.08.27. Mario Franco houdt van iedereen en wil samen sterk staan. Hij hoopt op een massale opkomst en wil opkomen voor mensen die het nodig hebben, want dit verdient iedereen!



Dit vinden we een mooi initiatief dat zeker gesteund moet worden, zodat iedereen zich goed in zijn vel kan voelen. De Vlaamse discokoning, zoals Mario Franco is gekend deed al openbare bekentissen door bijvoorbeeld aan te geven dat hij samenwoont met zowel een man als met een vrouw. Zelf voldoet hij volgens sommigen dus niet aan het stereotype maatschappijbeeld en dat leverde hem al verwijten en kritiek op. Hij werd zelfs al fysiek bedreigd, liet hij onlangs via Facebook weten.



We hopen dat heel wat mensen zich op zondag 29 april zullen verenigen! Locatie en tijdstip zullen later worden bekendgemaakt.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Mario Franco

Meer Over:

Mario Franco